NO FAKE

23 oct.

Hui s’ha presentat la campanya NO FAKE. L’Institut Balear de la Joventut, amb la col·laboració de l’IVAJ, del Português do Desporto e dona Juventude i ERYICA, proposa una sèrie de materials per a detectar discursos d’odi i informació falsa o manipulada.

La campanya es recolza en una sèrie d’infografies i vídeos. En ells ens donen les claus per a identificar la informació manipulada o falsa de la vida quotidiana, no sols notícies, també informació sobre cursos, ofertes de treball, medicaments i vacunes…
Ací et deixem el videoclip de presentació!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: