L’IVAJ edita ‘Lligams’

29 set.

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) incorpora al seu programa M’importa d’Educació en Valors, la publicació ‘Enlaces’/ ‘Lligams’ en castellà i en valencià per a la prevenció del discurs d’odi i l’extremisme violent.

La publicació es posa a la disposició de les organitzacions juvenils, la Xarxa Jove i la Xarxa Valenciana d’Informació Juvenil, i de tota la societat gràcies a l’Agència Europea d’Assessorament i Informació Juvenil (Eryica), secundada pel Consell d’Europa.

Lligams és el resultat de l’acord d’Associació entre el Consell d’Europa i l’Agència Europea d’Informació i Assessorament Juvenil (ERYICA). La col·laboració té per objecte promoure i desenvolupar la cooperació europea en l’àmbit de la informació i l’assessorament juvenil. Aquest manual és un recurs educatiu en resposta a una demanda creixent dins del sector juvenil, que sovint sol trobar-se sense els mitjans necessaris per a treballar la prevenció d’aquest fenomen.

Lligams proposa claus per a entendre alguns aspectes de l’extremisme violent, encara que és principalment un catàleg de recursos pràctics posats a la disposició de professionals de joventut, educació i voluntariat que treballen amb joves. Esperem que siga útil en la vostra labor de suport a la joventut i que contribuïsca a la creació d’una generació jove autònoma i ben informada.

Més informació

Entrar en Lligams

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: