Dia Internacional de la JOVENTUT

12 ag.

2

#SOMDELCASAL

 

En 1999, l’Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 12 d’agost com el Dia Internacional de la Joventut, seguint les recomanacions de la Conferència Mundial de Ministres de la Joventut (Lisboa, 1998). Es tracta d’una celebració anual que busca promoure el paper de la joventut com a sòcia essencial en els processos de canvi i generar un espai per a generar consciència sobre els desafiaments i problemes als quals aquests s’enfronten.

El Dia Internacional de la Joventut serveix per a celebrar i donar veu a la joventut, les seues accions i les seues iniciatives dels joves.

El tema d’aquest 2020, sota el lema “El compromís de la joventut per l’acció mundial”, té per objecte destacar les maneres en les quals el compromís dels joves en l’àmbit local, nacional i mundial pot enriquir els processos i les institucions nacionals i multilaterals, així com identificar com millorar significativament la seua representació i participació en les institucions polítiques oficials.

Fuente: https://www.un.org/es/observances/youth-day

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: