BENICÀSSIM SUSPÈN LES FESTES DE SANT TOMÀS DE VILLANUEVA

10 ag.

5f31370294af7_procesion-santo-tomas-2019.jpg

L’Ajuntament de Benicàssim ha decidit suspendre les festes de Sant Tomàs de Villanueva a causa de la situació actual de la pandèmia de la Covid-19.

Els festejos estaven previstos celebrar-se del 18 al 27 de setembre però, com ha comentat el regidor de Festes, Arturo Martí, “la situació sanitària exigeix la màxima responsabilitat i, després de valorar seriosament tots els condicionants, s’ha pres la decisió de suspendre els festejos perquè en aquests moments no podem programar actes que motiven la congregació d’un gran nombre de persones”.
La decisió ha estat traslladada aquest matí a la corporació municipal i sobre aquest tema Arturo Martí ha afegit que “hem volgut aguantar una mica per a veure l’evolució del Covid-19 però la decisió presa és la més prudent i responsable”. L’edil ha afegit que els actes religiosos en honor a Sant Tomàs de Villanueva sí que es mantindran i, amb l’activitat prevista per al 22 de setembre, festiu local, “podrem retre-li homenatge al patró de la nostra Església”.
Recordar que ja el mes de maig, l’Ajuntament de Benicàssim va prendre la decisió d’ajornar a l’any 2021 l’elecció de les pròximes reines i dames de les festes. Per això, les menors que planejaven presentar-se enguany a ser reina o dames de les festes, podran fer-ho l’any vinent en canviar l’edat per a ser reina o dama infantil “i les nenes que ara tenen entre 8 i 9 anys podran ser candidates en el 2021”, ha recordat Arturo Martí qui agraeix “la comprensió” de les nenes i joves interessades a representar al seu municipi, així com a les seues famílies, per entendre que l’ajornament “era la millor decisió a prendre per a assegurar que puguin gaudir d’un any complet en el càrrec”. Així, a causa de les circumstàncies actuals, la reina infantil Marina Pauner Martínez i les dames Andrea Nebot Pallarés, Júlia Tafalla Recuero, Mara Marquès Fonts Paula Bellido Fernández, Elena Barbeito Gómez, Irene Andrés Folch i Natalia Rodríguez Montroi prorrogaran el seu regnat fins a l’elecció de noves representants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: