Inscriu-te telemàticament en Garantia Juvenil

21 maig

Període d’inscripciógarjuv
Del 01/04/2020 al 15/06/2020

Informació
El Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), davant la situació actual originada per la COVID-19, ha habilitat la possibilitat que els joves remeten la sol·licitud d’inscripció en el Sistema de Garantia Juvenil per correu electrònic, evitant així el desplaçament que abans era necessari per a presentar-la per registre.
Ara només és necessari descarregar-se el formulari que trobaràs en la web de Garantia Juvenil-SEPE i enviar-ho emplenat a següent correu electrònic: garantiajuvenil@sepe.es
Garantia Juvenil és una iniciativa europea que pretén facilitar l’accés dels joves al mercat de treball.
A més, en la web del SEPE pots consultar totes les mesures que s’han pres des del començament de l’alerta sanitària per a fer front a la situació generada per l’evolució de la COVID-19.

Requisits
Per a inscriure’s en Garantia Juvenil és necessari:

  • Tindre nacionalitat espanyola o ser ciutadans de la Unió o dels Estats parteix de l’Acord Econòmic Europeu o Suïssa o ser estranger titular d’una autorització per a residir en territori espanyol que habilite per a treballar.
  • Estar empadronat en qualsevol localitat del territori nacional espanyol.
  • Tindre més de 16 anys o menys de 30 anys, en el moment de sol·licitar la inscripció en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
  • No haver treballat, ni haver rebut accions educatives o formatives (de 40 >; hores mensuals) en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·licitud.
  • Presentar una declaració expressa de tindre interés a participar en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, adquirint un compromís de participació activa en les actuacions que es desenvolupen en el marc de la Garantia Juvenil. En el cas dels demandants d’ocupació bastarà amb la seua inscripció en els serveis públics d’ocupació.

 

Enllaços externs:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: