SERVEI D’ORIENTACIÓ I INFORMACIÓ

24 març

LOGO-DEF-FAD-4color

La crisi sanitària global ens està obligant a romandre a casa. A pesar que la situació no és fàcil, des de Fad seguirem a l’altre costat de la línia, orientant davant les possibles situacions de consum i assessorant sobre l’estratègia psicoeducativa d’actuació personal o familiar per al maneig de les conductes de risc que puguem tindre a casa durant aquests dies.

Per això des de Fad, en aquests dies, a més de #frenarlacurva dels contagis pel virus, continuem atenent les crides en el nostre SERVEI D’ORIENTACIÓ I INFORMACIÓ DE FAD (SIOF): 900 16 15 15 (gratuït i disponible de 9h a 21h).

També comptem amb una nova eina de suport per a joves. Segons les nostres últimes investigacions, quasi el 50% de les i els joves de 15 a 29 anys declaren que han tingut o han cregut tindre algun tipus de problema de salut mental en l’últim any (depressió, ansietat, trastorns de somni…). Per elles i ells, hem dissenyat el SIOF JOVE, amb l’objectiu d’informar, orientar i donar suport psicològic a demandes derivades de situacions de malestar emocional i social.

Si coneixes a joves als qui els poguera ser d’utilitat aquest servei, poden posar-se en contacte amb nosaltres per WhatsApp en el telèfon: 623 33 05 70.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: