Participa en l’Esdeveniment Europeu de la Joventut 2020

7 gen.

Del 29 al 30 de maig de 2020 a Estrasburg, la quarta edició del EYE reunirà milers de joves per a donar forma i compartir les seues idees sobre el futur d’Europa.

parlamento.jpg

El Parlament Europeu obre les portes de la seua seu a Estrasburg (França) i convida als joves de tota Europa a participar els dies 29 i 30 de maig de 2020, en un esdeveniment multicultural en el qual milers de joves poden fer sentir la seua veu i les seues propostes.

Cada dos anys, el European Youth Event (EYE) reuneix milers de joves de tota la Unió Europea i més enllà per a compartir i donar forma a les seues idees sobre el futur d’Europa. És una oportunitat única perquè els joves es reunisquen i inspiren entre si i als qui prenen les decisions en el cor de la democràcia europea.

Com participar?
El programa del European Youth Event (EYE) 2020 compta amb un gran ventall d’activitats en les quals podran participar joves de 16 i 30 anys pertanyents a qualsevol Estat membre de la Unió Europea o país europeu. Per a registrar-se, has de formar un grup de mínim 10 persones. Les inscripcions de grups s’obriran el 10 de gener. Es requereix que els líders de grup registren el seu grup al més aviat possible per a permetre que els membres del grup tinguen temps suficient per a registrar-se individualment. La data límit per a inscripcions és el 29 de febrer de 2020. La participació en el EYE és gratuïta, encara que els participants han d’organitzar i costejar-se el seu viatge i l’allotjament a Estrasburg.

També pots unir-te a l’equip de més de 300 voluntaris en EYE 2020. Ser voluntari et brindarà experiència laboral en el Parlament Europeu i et donarà l’oportunitat de conéixer a joves motivats i compromesos amb Europa.

#SOMDELCASAL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: