CONNECTA’T

3 des.

CONNECTAT ALQUERIES

Quasi 80 joves han participat aquest cap de setmana a la trobada “Connecta’t” a les Alqueries des de diferents localitats: l’Alcora, Almassora, Benicàssim, Borriana, les Alqueries, Onda, Orpesa, Vila-real…

Al llarg del matí s’ha realitzat per grups un “Safari Fotogràfic”, que ha permés conéixer llocs d’interés i interactuar amb la gent del poble.

Després, s’han desplaçat al Casal a dinar i fel les activitats de vesprada, on cal destacar la presentació del grup d’ecologia de Casal SOS “Llavors”, les actuacions dels grups de joves (de ball, cant, tambors…) i la festa d’acomiadament.

També cal citar el treball fet al voltant del 25 de Novembre, dia internacional per a l’eliminació de la violència de gènere. Des de les Alqueries s’ha fet una xicoteta exposició interactiva (perquè la gent que la ve pot afegir les seues impressions) titulada “Si fa mal, no és amor” sobre la connexió entre els mites de l’amor romàntic i la violència de gènere, amb les conclusions dels tallers que al llarg de la setmana s’han fet al Casal. A més, la gent jove dels altres municipis han compartit les experiències realitzades en els seus casals i instituts.

“Connecta’t” és una trobada de joves en l’àmbit provincial que es realitza en diferents pobles de manera trimestral per a conéixer gent i compartir experiències i propostes. Està dirigit a un públic adolescent d’entre 12 i 18 anys i a associacions i grups juvenils que vulguen col·laborar. La proposta sorgeix de la mateixa gent jove que demana espais de trobada amb altres joves.

Cal destacar el treball organitzatiu del grup local “Casal SOS” (Associació de Cases de Joventut de Castelló) que s’ha encarregat de la difusió, l’organització dels espais i de moltes de les activitats, a més de la dinamització de la trobada, promovent la participació directa de la gent jove en l’organització de les seues activitats. Aquesta activitat ha estat subvencionada per la regidoria de Joventut de les Alqueries.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: