EL CASAL JOVE DE BENICÀSSIM RENOVA LES CADIRES DE LA SALA PRINCIPAL

23 oct.

5daff27b058a2_nuevas-sillas-casal.jpg

El Casal Jove de Benicàssim ha estrenat nou mobiliari a la sala principal. En concret s’han renovat les 30 cadires amb l’objectiu de millorar els mitjans que es posen a la disposició dels joves del municipi.

El canvi de cadires coincideix amb les primeres setmanes d’activitat en el Casal Jove després de la fi de la temporada estival. Les activitats programades tenen lloc els divendres de 17 a 21 hores i tots els dissabtes de 17 a 20 hores i el pròxim acte previst tindrà lloc divendres que ve, jornada en la qual els joves decoraran el Casal Jove.

El dissabte 26 està reservat per a la projecció d’una pel·lícula de terror i, com en anys anteriors, el Casal Jove tornarà a obrir les seues portes en horari extraoficial el 31 d’octubre perquè els nois i noies d’11 a 17 anys puguen passar la nit realitzant activitats i jocs relacionats amb la nit de Halloween. Durant la vesprada, els joves podran participar en la cercavila que tindrà lloc pels carrers del municipi i, partir de les 21 hores, l’activitat es traslladarà al Casal Jove on els assistents gaudiran d’una terrorífica jornada nocturna que s’allargarà fins a les 9.00 hores.

Ajuntament de Benicàssim

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: