#LaJoventutEnJoc

5 ag.

jventutjoc
#LaJoventutEnJoc, una campanya del Consell Valencià de la Joventut per trencar els estereotips.

“La joventut sols es diverteix emborratxant-se”. “No saben el que diuen: encara són massa joves”. “Fins als 35 anys no s’independitzen perquè estan molt còmodes a la casa familiar”. “Farem un contracte de pràctiques, sense remuneració, perquè així agafes experiència”

Quantes voltes les has escoltades? Et pareixen habituals? Estes frases ressonen a l’imaginari juvenil tots els dies. Per això, el Consell Valencià de la Joventut ha llançat La Joventut en Joc, una campanya que té l’objectiu de fer evidents tots eixos estereotips que pateix la joventut, pel simple fet de ser jove.

“El que intentem és visibilitzar que el problema no és de la joventut, sinó de la falta de polítiques que hi ha per a les persones joves”, ha explicat Pilar Blasco, Presidenta del Consell Valencià de la Joventut. A més, ha afegit: “Moltes vegades ens trobem davant situacions masclistes o homòfobes normalitzades per la joventut perquè no hi ha una educació sobre estos temes”.

Esta campanya, que va començar el dia 15 de juliol amb la presentació de l’Estudi Sociològic sobre la Joventut Valenciana, intenta mostrar els tòpics a què s’enfronta una persona jove i donar un remei a esta preocupant situació. Per això, han creat Jovetòpic: protecció total contra els prejudicis socials, una crema solar “protectora” que s’ha enviat a diferents influencers valencians i valencianes perquè ens conten quines són les situacions que més els ha marcat durant la seua joventut.

Amb el hashtag #LaJoventutEnJoc, es podran veure les diferents històries a través de les xarxes del @ConsellJove fins el 12 d’agost, Dia Internacional de la Joventut. Tu també vols rebre Jovetòpic i desfer-te’n d’eixos prejudicis?

 

generalitat ivaj logo

Consell Valencià de la Joventut
@ConsellJove

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: