Diàleg de la UE amb la Joventut

22 jul.

 

logo_dialogo_con_la_juventud.png

El Diàleg amb la Joventut és una iniciativa de la Unió Europea que promou la participació de joves de tots els racons d’Europa en la vida democràtica i fomenta el debat entre joves i responsables de la presa de decisions per a la creació de polítiques que repercuteixen a la joventut. Potser ho coneixes pel seu antic nom: Diàleg Estructurat.

El Diàleg amb la Joventut promou la formació d’una ciutadania activa entre la població jove que aporta la seua opinió per a crear polítiques que siguen més concordes a les necessitats de la joventut europea. Està organitzat en un procés de 18 mesos (al qual es denomina cicle de Diàleg amb la Joventut), dividit al seu torn en tres fases de 6 mesos que es corresponen amb els 6 mesos de les Presidències rotacionals de la Unió Europea.

Més informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: