Un futur laboral de qualitat per a la joventut

19 jul.

L’atur i les precàries condicions laborals preocupen la joventut. Un sistema educatiu que no prepara per al treball i poques oportunitats laborals fan que la setena Meta de la Joventut siga “Ocupació de qualitat per a tots i totes”.

La desocupació ha estat en els últims anys un dels problemes que més ha preocupat la gent en general i a la joventut en particular. Les altes taxes de desocupació juvenil, sumades a les precàries condicions de treball ocupen converses sobre quin serà el futur laboral de la joventut.

Els joves veuen amb preocupació la situació del mercat laboral. Les elevades taxes d’atur, sobretot en la desocupació juvenil, i les condicions laborals precàries són algunes de les causes d’aquest temor. Però també senten que el sistema educatiu està basat en metodologies antigues que no els preparen amb les eines necessàries per a exercir els treballs que la societat requereix. Els agradaria que el sistema educatiu estiga vinculat al mercat laboral i la modernització en general, així com tenir bon accés a la informació sobre el mercat laboral.

Aquesta situació porta al fet que la setena Meta de la Joventut per a 2019 siga “Ocupació de qualitat per a tots i totes”. Una meta per a garantir l’accés a un mercat laboral de qualitat, amb oportunitats per a totes les persones joves.

Fes clic ací per a continuar llegint

futuro laboral de calidad

 

Escrit per l’Equip de Coordinació Nacional d’Eurodesk Espanya: Institut de la Joventut d’Espanya, INJUVE (Borja Díaz Moledero)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: