UNA CANÇÓ PER A EUROPA

5 juny

Escena Erasmus presenta un espectacle en forma de comèdia i replet de cançons en directe de diferents èpoques i estils. Un espectacle per a tots els públics que pretén ser un crit d’optimisme i alegria davant de la foscor que sembla voler caure sobre nosaltres. “Una cançó per a Europa” és el cant a l’esperança d’un grup de persones joves, amb el seu exemple, ens mostra que és possible creure en el futur i somriure, que el futur no ha de ser una tragèdia per molt que alguns la desitgen. Vencerem la foscor amb la comèdia i amb l’alegria!

La gira Una cançó per a Europa, dins del programa “M’importa” permet portar la reconeguda companyia europea universitària a poblacions de Castelló i Alacant. Tota la informació sobre la programació de la gira la trobareu en els següents enllaços en valencià i en castellà.

Valencia: Sala Matilde Salvador del Centro Cultural La Nave, del 28 al 31 de mayo 19.30 h.
Alicante. Sala Arniches, 5 de junio 20:30 h.
AlteaAuditorio de la Vila Vieja, 6 de junio 12 h.
Castelló. Teatro Principal, 13 de junio 12 h.
MorellaTeatro Municipal, 14 de junio 12 h.

portada EscenaErasmus

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: