EL CARNET JOVE DE LA COMUNITAT VALENCIANA INTEGRA EL CARNET D’ALBERGUISTA I NOUS DESCOMPTES EN TEATRES I CINEMES

11 març

L’IVAJ ha presentat en el Teatre Rialto de València la nova imatge de Carnet Jove, que incorpora el carnet d’alberguista internacional; nous descomptes en teatres, auditoris, filmoteca del Institut *Valencià de Cultura i 160 sales de cinemes de la Comunitat Valenciana.

Carnet Jove i d’Alberguista

Com el carnet d’alberguista té una validesa internacional en 90 països que formen HI ofereix milers de descomptes a tot el món. Els i les joves gaudiran dels avantatges del Carnet Jove i també en més de 300 albergs juvenils a Espanya i de més de 4.000 a tot el món, podran accedir a programes de mobilitat juvenil nacionals i internacionals i a descomptes complementaris als del Carnet Jove tant en entitats nacionals com en entitats d’altres països en transport, oci, restaurants o museus.

Teatres al 50% i Filmoteca al 30% 

En espectacles d’arts escèniques i concerts musicals, les persones titulars del Carnet Jove gaudiran, com a oferta exclusiva, d’un descompte del 50% en la seua entrada i ara també en la d’una persona acompanyant.

Quant a projeccions de cinema, les persones titulars del Carnet *Jove gaudiran d’un descompte entorn del 30% en el preu de la seua entrada.

D’estos descomptes solament quedaran excloses les programacions per a públic familiar o infantil, que ja tenen reduït el seu preu d’entrada i excepcionalment en els espectacles que s’indique expressament.
Descomptes en 160 sales de cinemes 
Per part seua, l’Associació Valenciana d’Empresaris de Cinemes (Avecine) s’ha sumat com a entitat adherida a la Xarxa de Carnet Jove, aplicant entre un 10% i un 22% de descompte sobre la tarifa de l’entrada normal i depenent del dia en un total de 28 cinemes en tota la Comunitat Valenciana, -16 a València, 2 a Castelló i 10 a Alacant el que suposa un total de més de 160 sales-, oferiran aquests descomptes a partir de l’1 de març. A més, este acord d’adhesió permetrà realitzar promocions especials a les persones usuàries del Carnet Jove.

CJ2019

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: