Camps de Voluntariat Juvenil

8 febr.

Un camp de voluntariat juvenil és una activitat en què un grup de joves de diferents procedències es compromet de forma voluntària i desinteressada a desenvolupar un projecte de treball amb contingut social en favor de la comunitat.

S’organitzen camps de voluntariat a la Comunitat Valenciana, en altres comunitats autònomes i en altres països.

Hi ha tres modalitats:

A: Camps a la primavera: del 19 al 28 d’abril, amb una durada de 9 dies. La quota per plaça i torn és de 30 €, IVA inclòs.
B: Camps a l’estiu: preferentment en juliol i agost, amb una durada d’entre 10 i 15 dies. per a participar, cal fer una preinscripció a través d’Internet, des de les 9 hores del 25 de febrer fins a les 14 hores del  5 d’abril. La quota per plaça i torn, és de 110 €, IVA inclòs.
C: Camps a l’hivern: del 26 de desembre de 2019 al 4 de gener de 2020, amb una durada de 9 dies. La quota per plaça i torn és de 30 €, IVA inclòs.

En tots ells podran sol·licitar plaça les persones residents en la Comunitat Valenciana amb edats compreses entre els 15 i els 30 anys.

Les edats, durada i l’import dels camps organitzats en altres comunitats autònomes i pel SVI seran els que establisca la comunitat autònoma o entitat organitzadora, i haurà d’ingressar-se en el compte bancari que s’indique en cada cas.

Més informació

viu_solidaritat450

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: