Injuve: Que Fem? Informació Juvenil

30 nov.

La Guia de Serveis del Injuve conté informació genèrica sobre les actuacions que en aquests moments duu a terme el Injuve, amb una ressenya concisa del conjunt de programes i serveis que venim desenvolupant, i en els quals es descriuen, de forma detallada, les dades de la unitat que els gestiona.

L’Institut de la Joventut, en col·laboració amb les Comunitats Autònomes, ajuntaments i altres institucions i associacions, desenvolupa diverses actuacions per acostar als joves informació sobretot tipus d’assumptes que els afecten i interessen, i per contribuir a la formació dels professionals dedicats a aquesta tasca. Elabora informació d’interès pels i les joves que els possibiliti l’accés, en les millors condicions, al major nombre possible d’oportunitats; afavoreix el desenvolupament de la seva autonomia personal, a través d’una informació completa, fiable, gratuïta i independent, i intercanvia i difon la informació a través de les xarxes existents en matèria d’informació juvenil. La “Xarxa de Serveis d’Informació Juvenil” existent a Espanya explica actualment amb més de tres mil set-cents serveis, centres, oficines i punts d’informació juvenil situats de llarg a llarg de la nostra geografia. La col·laboració en matèria d’informació juvenil s’estén també a xarxes europees com ERYICA.

Més informació7F0FAUm5_400x400

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: